ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

about 2

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για αγορές πάνω από 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.


Για εντός του νομού Αττικής με βάρος μέχρι 2Kgr η χρέωση είναι 3,00€,
κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνετε με 0,60€.


Για εκτός του νομού Αττικής σε χερσαίους προορισμούς με βάρος μέχρι 2Kgr η χρέωση είναι 3,20€,
κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνετε με 0,70€.

Για νησιώτικούς προορισμούς με βάρος μέχρι 2Kgr η χρέωση είναι 3,30€,
κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνετε με 0,90€.

Για περιοχές που δεν ανήκουν στο δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής για δέματα με βάρος μέχρι 2Kg η χρέωση είναι 6,00€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 1,20€. 


Σε περίπτωση με τρόπο πληρωμής ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ για ολη την Ελλάδα είναι 3,70€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους  και για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνετε με 1,10€

Λόγω όγκου και βάρους των προϊόντων η αποστολή πραγματοποιείται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών χωρίς τη δυνατότητα αντικαταβολής.
Η παράδοση αφορά σε ισόγειο είσοδο του τόπου παράδοσης.
Για τα παραπάνω, το τελικό κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία του checkout και υπό την προϋπόθεση υπαρκτού ταχυδρομικού κώδικα σύμφωνα με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
Σε περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας χρήζουν μεταφοράς με αναβατόριο ή γερανό για ασφαλή μεταφορά εντός της οικίας τότε αυτό γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με κόστος το οποίο βαρύνει το πελάτη. Σε τέτοιες περιπτώσεις προηγείται της αποστολής, τηλεφωνική επικοινωνία. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αλλάξει.
Στα προϊόντα αυτών των κατηγοριών δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα, παρά μόνο αποστολή στο χώρο του πελάτη.

Επιπλέον όροι επιστροφές προϊόντων
Βασική προϋπόθεση είναι το προϊόν να έχει απεγκατασταθεί με ασφάλεια & ευθύνη του πελάτη.

Ισχύουν χρεώσεις όπως στις παραδόσεις αντίστοιχα
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω επικοινωνείτε με το 2295053054.

18. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Η BISCOTTOKIDS.GR δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών και την επίλυση τυχόν προβλημάτων που έχουν από τις συναλλαγές τους μαζί μας. Σε περίπτωση όμως που δεν μπορέσουμε να επιλύσουμε πλήρως τα τυχόν ζητήματα τα οποία έχετε και θεωρείτε ότι σε οποιονδήποτε βαθμό κάποιο δικαίωμα σας από τις μεταξύ μας συναλλαγές προσβάλλεται, μπορείτε να επιδιώξετε την επίλυση τυχόν διαφορών καταφεύγοντας στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) όπως προβλέπεται στο άρθρο 14 του Κανονισμού 524/2013. Στην ΗΕΔ μπορείτε να υποβάλλετε προς επίλυση κάθε διαφορά τη οποία τυχόν έχετε. Εθνικό σημείο επαφής για την ΗΕΔ στην Ελλάδα έχει οριστεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας πληροφορίες για το οποίο και για την επίλυση διαφορών μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση ec.europa.eu/odr. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο Συνήγορο του Καταναλωτή (www.synigoroskatanaloti.gr). Τα ανωτέρω δεν περιορίζουν σε τίποτα τα δικαιώματα που και εσείς και εμείς έχουμε να καταφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια.

εκπτωτικο κουπονι
στη νεα συλλογη

κέρδισε 10% έκπτωση
στην πρώτη online αγορά σου!

χρησιμοποίησε τον κωδικό:
10%off@newcollection
Μετάβαση στο περιεχόμενο