Η μόδα είναι εδώ!

biscotto logo
h mona einai edo

Η αγάπη μας για το παιδί και τη παιδική μόδα μας ώθησε να ανοίξουμε το κατάστημά μας, που εδρεύει στο Καπανδρίτι Αττικής, τον Σεπτέμβριο του 2008. Μεριμνά μας είναι πάντα να επιλέγουμε τα καλύτερα για εσάς και το παιδί σας.

Οι συλλογές μας καλύπτουν το casual και το καλό ρούχο και παπούτσι σε τιμές φιλικές και ανταγωνιστικές για τον πελάτη.

Απευθυνόμαστε σε ολη την γκάμα των ηλικιών από βρεφικά (1 – 9 μηνών), bebe (9 – 36 μηνών), παιδικό (2 – 9 ετών) έως και εφηβικό (10 – 18 ετών).

Οι συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες όπως, Μayoral, Nek, New College, Trax, Evita κ.λπ έχουν στόχο να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας σε υψηλή ποιότητα    και να προσφέρουν στον πελάτη μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και την αγορά μας απευθυνόμενοι σε πελάτες πανελλαδικά προσφέροντας πάντα παιδικά ρούχα και παπούτσια βασισμένα σε άριστη ποιότητα και στην τελευταία λέξη της μόδας.

Ο στόχος μας

O στόχος μας, δεν είναι η δημιουργία ενός απρόσωπου e-shop, αλλά να χτίσουμε με τους πελάτες μας μια σχέση εμπιστοσύνης που να βασίζεται στην αμεσότητα, στην ευγένεια και στην άριστη εξυπηρέτηση.

 


εκπτωτικο κουπονι
στη νεα συλλογη

κέρδισε 10% έκπτωση
στην πρώτη online αγορά σου!

χρησιμοποίησε τον κωδικό:
10%off@newcollection
black friday with kids
Black Friday with Kids

Οι Biscotto-Τιμές

μειώθηκαν μέχρι 50% ΈΚΠΤΩΣΗ

σε Mayoral, Two In A Castle ρούχα και

σε άλλα!

Η Μεγάλη Μέρα Έφτασε!

Super Sale 3ήμερο - 25/11-27/11!

MerryChristmas

& Happy New Year

New Year Loading
1 day left


Τα Παιδιά ανυπομονούν για τις Γιορτές! Στο Biscotto Kids Fashion θα βρείτε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΡΟΥΧΑ για τις ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ τους!

Μετάβαση στο περιεχόμενο